Bucatar

Angajator: Catering Company

Responsabilitati:
• Pregatirea meniului zilnic, respectand indicatiile scrise, lasate de superior (bucatarul sef si/sau Unit Managerul cantinei)
• Folosirea materiei prime, auxiliare care sa corespunda calitativ, conforma cu normele igienico-sanitare
• Folosirea optima a fiecarui produs (materie prima,auxiliara) astfel incat sa respecte food-costul la o calitate a produsului finit corespunzatoare.
• Verificarea fiecarui produs finit din punct de vedere calitativ inainte de predarea lui inspre servire/livrare
• Servirea clientilor la linie in functie de cerintele din locatie

Cerinte:
• Diploma de calificare bucatar
• Persoana organizata
• Abilitati de comunicare, colaborare
• Spirit de echipa

Oferta (bonusuri, beneficii)
• Pachet salarial atractiv
• Masa inclusa
• Tichete de masa
• Mediu de lucru tanar si dinamic
• Posibilitatea de a face parte dintr-o companie multinationala, lider de piata pe segment in Romania.
• Posibilitati de dezvoltare a carierei


Localitate: Sibiu

Contact: Telefon: 0751200001